Spring naar de hoofdinhoud

Joore is al ruim vijfendertig jaar specialist in accountancy, belastingadvies en consultancy. In Tilburg werkt een breed georiënteerd team, bestaande uit generalisten en experts die werken voor en met klanten in de regio, heel Nederland en daarbuiten. Elke dag werken zij aan gevarieerde vraagstukken op het gebied van accountancy, fiscaliteit en ondernemen. Ze hebben een rol als financieel procesbegeleider en ontzorger. Op die manier ondersteunen zij dag na dag plannen voor succes.

Onze cijfers

In onze wereld vertellen cijfers het verhaal. Dit zijn enkele van onze kengetallen.

opgericht

0

medewerkers

0

jonger dan 30

0%

vrouw

0%

assurance opdrachten

0+

Een eigen(aardige) organisatie-structuur

In de wereld van accountancy en belastingadvies is Joore een vreemde eend in de bijt. Verreweg de meeste kantoren zijn verticaal georganiseerd, meestal in een hiërarchische partnerstructuur. Wij hebben hier bewust niet voor gekozen en onze organisatie horizontaal ingericht. Dat heeft twee redenen.

Het succes van samen
Allereerst vindt ons hele team het belangrijk en uitdagend om continu direct met jou als klant samen te werken. Hoe nauwer de samenwerking, hoe succesvoller deze is. En succes met en voor jou behalen, dat is ons doel. We zien geen betere reden om veel met je op te trekken.

Het succes van eerlijke tarieven
Ten tweede heeft de horizontale structuur van ons kantoor ook een financieel voordeel. We hebben een beperkte overhead en missen de last van een hiërarchische, kosten-intensieve partnerstructuur. Dankzij eerlijke tarieven, afgestemd op het type werkzaamheden in plaats van de persoon die ze uitvoert, kunnen wij met beheersbare kosten extra toegevoegde waarde bieden. En zo met goede plannen jouw succes versnellen.

Zullen we samen van jouw plan een succes maken?


Maak een afspraak

Ger Joore - Oprichter Joore Accountants

“Maak van je werk een sport!”

Wij geloven in de kracht van een team

De oprichter van ons kantoor, Ger Joore, motiveerde zijn medewerkers al door te zeggen: maak van je werk een sport! Ook nu nog hangt deze oneliner groot aan de muur van ons kantoor. We zeggen daarmee niet dat het in het leven draait om winnen, om in je eentje de snelste of de beste te zijn. Integendeel. Wij geloven juist in de kracht van een team. Waarbij elk individu de kans en ruimte krijgt om zijn eigen talent te benutten. En waar onze klanten en collega's samen in de basisopstelling staan.

Supporter van sport en waardevolle initiatieven

Onze betrokkenheid bij sport stopt natuurlijk niet in ons kantoor. We zijn al jarenlang trotse sponsor van Willem II. In onze eigen skybox verwelkomen we elke thuiswedstrijd gasten. Ook op andere momenten ontmoeten we relaties en collega’s, bijvoorbeeld tijdens inspirerende kennissessies en netwerkbijeenkomsten.

Ook bij Hockeyclub Tilburg zijn we vaste gast. Hier zijn we hoofdsponsor van de club, speciaal van Dames 1, hét ambitieuze sterrenteam van de vereniging dat speelt in de hoofdklasse.

Onze liefde voor sport komt ook tot uiting bij het goede doel dat wij steunen. Dit is Alpe d’HuZes, waar jaarlijks geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar het verbeteren van de levenskwaliteit voor mensen die de ziekte hebben. Joore is al jaren partner van Alpe d’HuZes en stimuleert medewerkers om deel te nemen aan dit bijzondere event.

Intents Festival is een van de grootste en meest vooruitstrevende dancefestivals van Nederland. Als sponsor nodigen wij jaarlijks collega’s en relaties uit voor een dag vol dance en zinnenprikkelende belevingen. Of je Intents nu beleeft als muziekliefhebber, als ondernemer of gewoon als nieuwsgierige bezoeker: het is altijd een onvergetelijk en intens feest.

Carrière maken bij Joore

Spreekt onze visie jou aan? En wil je jouw carrièreplannen bij ons tot een succes maken? Wij zijn nieuwsgierig naar jouw talent.

Werken bij Joore