Spring naar de hoofdinhoud

werken bij joore

Wij plannen
ons eigen
succes.
Jij straks ook?


Ontdekken waar je goed in bent. Dingen doen waar je energie van krijgt. Groeien. Continu blijven bewegen in een richting die goed voelt. Of juist blijven waar je bent, omdat je jouw ideale plek hebt gevonden. We werken niet met vastomlijnde functieprofielen, maar vullen functies zoveel mogelijk op maat in op basis van jouw skills, ervaringen en wensen. Bij Joore bepaal jíj wat succes is. En samen maken we het plan dat jou dit succes gaat brengen.

Luc

“Mijn werk is een mooie mix van cijfers en mensen”

Lees ervaring

Lars

“Werken in een topteam en tegelijkertijd mijn master halen? Daar hoefde ik niet lang over na te denken.”

Lees ervaring

Dit krijg je bij Joore

Goed salaris

Jij bent van waarde en daar belonen wij je voor. Omdat we niet met vastomlijnde functieprofielen werken, maar functies invullen op basis van skills, ervaringen en wensen, hebben we geen vast salarishuis. We maken wel concrete afspraken over financiële doorgroeimogelijkheden. Reken op een meer dan marktconform salaris.

Groeimogelijkheden

Jouw plan voor succes maken we samen realiteit. We hebben tools voor maatwerk, zoals opleiders en trainingen, ook na afronding van je opleiding. En een externe topsport coach die jou kan helpen bij het maken van jouw plan. Ben je tevreden op de plek die je bij ons hebt? Dat is oké. We geloven niet in 'up-or-out', maar in de juiste balans.

Pensioen

Je hebt geen financiële zorgen over morgen. Werken doe je niet alleen om nu lekker te leven, maar ook om het in de toekomst comfortabel te hebben. Via onze uitgebreide pensioenregeling weet je zeker dat alles voor later goed geregeld is.

Extra voorwaarden

Vertel wat jij belangrijk vindt, hoe je de balans tussen werk en privé graag ziet of hoeveel uur je wilt werken. We vinden een weg. Wij helpen jou om dingen mogelijk te maken. Want als jij lekker in je vel zit, voel je je ook tijdens je werk beter. Precies daarom serveren we elke dag een toplunch bereid door onze eigen chef. Daar krijg je energie van!

Hybride werken

Werk afwisselend thuis en op kantoor. En doe dat op een manier die werkt voor jou, het team en onze klanten. We zijn hierin heel flexibel en meedenkend. Maar mochten er voor jou specifieke zaken belangrijk zijn, dan bekijken we samen hoe we dit passend maken.

Topteam

Je gaat werken met collega’s die zich net als jij thuis voelen in onze warme, open werkcultuur. We hebben het goed samen. Tijdens het werk en ook daarbuiten, want we doen genoeg gezellige dingen samen, zoals feestjes en weekenden. Iedereen kan bij ons zichzelf zijn en eigen keuzes maken. Dat is iets wat we niet alleen respecteren, maar ook waarderen.

Joore in cijfers

0%

vrouw

0

collega’s

0%

jonger dan 30

0+

assurance opdrachten

Een supervette werklocatie


Een kantoor dat is ingericht om jou lekker te laten werken. Of je nu klanten wilt ontmoeten, met collega’s wilt sparren of maximale concentratie zoekt: je vindt hier altijd jouw ideale werkmodus.

Tilburg

Welke rol past het beste bij jouw plan?


We hebben vakinhoudelijke vacatures op zowel hbo- als wo-niveau en ondersteunende vacatures op mbo- en mbo+-niveau. Vanzelfsprekend kijken we altijd verder dan het papiertje of een titel. Jouw persoonlijkheid en drijfveren zijn minstens zo belangrijk als je diploma’s.

Werken bij Joore

Wil je meer weten over carrière maken bij ons kantoor?

Recruitment

Raymond Joore

raymond.joore@joore.nl