Over Joore Registeraccountants & Belastingadviseurs

Bij Joore Registeraccountants & Belastingadviseurs is een sterk team van registeraccountants en fiscaal juristen werkzaam. Veelal met jarenlange ervaring op het hoogste niveau. Wij zijn de laatste jaren sterk gegroeid. Steeds meer bedrijven ontdekken namelijk de voordelen van onze succesvolle aanpak.

text-bg

Een evenwichtige combinatie van de kwaliteit van onze dienstverlening, onze snelheid en flexibiliteit van handelen en de vergoeding die wij hiervoor vragen vormen de basis van deze aanpak.

Wij willen echter niet te groot worden. Wij blijven graag wat kleiner zodat we altijd dichtbij onze cliënten kunnen blijven staan en persoonlijk kunnen blijven. Wij geloven namelijk in interactie tussen u en ons, op basis van een persoonlijke klik.

Hoogwaardige kwaliteit door een sterke focus

Voor ons is het vanzelfsprekend dat wij de kwaliteit bieden die u van ons verwacht. Om deze hoogwaardige kwaliteit te kunnen leveren, vinden wij het belangrijk dat een organisatie zich kan focussen. Bij Joore Registeraccountants & Belastingadviseurs ligt de focus op accountancy- en fiscaalgerelateerde diensten. Hierdoor zijn wij, met relatief veel registeraccountants en fiscaal juristen in onze organisatie, altijd zeer goed op de hoogte van vakgerelateerde ontwikkelingen.

Voor overige, door u benodigde, dienstverlening schakelen wij graag externe specialisten in die tevens een sterke focus op een bepaald vakgebied hebben. Zo kunnen zij dezelfde hoogwaardige kwaliteit aan u leveren als u van ons gewend bent. Dit kunnen ook adviseurs zijn met wie u reeds samenwerkt. U profiteert dus van flexibel maatwerk, doordat wij steeds toegespitst zijn op uw situatie en wensen. Bij alles wat we doen denken we immers vanuit uw perspectief!

Unieke snelheid, efficiency en een concurrerende prijs

Een aantal van onze adviseurs is direct betrokken bij de ontwikkeling van regelgeving binnen ons beroep en bij vaktechnische ondersteuning aan collega-kantoren. Iets wat uniek is voor een kantoor van onze grootte. Hierdoor zijn wij in staat om alle relevante regelgeving op een snelle en efficiënte manier toe te passen.

Onze platte organisatie met weinig overhead zorgt er voor dat wij in onze dienstverlening richting u uitzonderlijk snel kunnen schakelen en deze diensten voor een concurrerende prijs kunnen aanbieden.

Bij Joore Registeraccountants & Belastingadviseurs krijgt u dus een flexibel full service concept van hoogwaardige kwaliteit, voor u op maat gemaakt, voor een concurrerende prijs.

sra sma jhi