• Werken bij Joore

  Joore Registeraccountants & Belastingadviseurs is de laatste jaren sterk gegroeid. Daarom breiden we ons team uit met enthousiaste collega's die zich kunnen vinden in onze filosofie. Communicatie, openheid, samenwerking en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Onze platte organisatie, waarin de partners dicht bij hun medewerkers staan, onderscheidt zich door een combinatie van hoogwaardige kwaliteit van onze dienstverlening, onze snelheid en flexibiliteit van handelen en de nadruk op persoonlijke interactie met onze klanten.

 • Secretarieel medewerker met een commerciĆ«le instelling

  Joore Registeraccountants & Belastingadviseurs biedt hoogwaardige dienstverlening op het gebied van accountancy, belastingadvies en consultancy. Vanuit Tilburg en Den Bosch werken wij voor mooie, toonaangevende bedrijven die nationaal en vaak ook internationaal opereren. We werken met een jong en gedreven team in een open cultuur. Binnen dit team zijn de meeste collega’s tussen de 20 en 40 jaar oud. Een persoonlijke benadering, maatwerk en uiteraard topkwaliteit leveren voor onze klanten vinden wij erg belangrijk. Dit zie je terug in onze manier van werken. 
   
  Momenteel hebben wij een vacature voor een secretarieel medewerker met een commerciële instelling. Ben jij de klantgerichte, representatieve en communicatief sterke collega die wij zoeken?
   
  Wat ga je bij ons doen?
  Jij bent de eerste persoon die onze relaties zien zodra ze bij ons op kantoor uit de lift stappen. Je hebt hierin dus een belangrijke functie. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat onze gasten warm ontvangen worden bij ons op kantoor. Daarom zorg je ervoor dat het onze gasten aan niets ontbreekt en verzorg je bijvoorbeeld de koffie of thee bij binnenkomst.
   
  Verder houd je je bezig met de organisatie van diverse relatie-evenementen (van een perfect georganiseerde avond in onze skybox bij Willem II tot een zakelijk “event” bij bijvoorbeeld een Dance festival), de organisatie van onze personeelsfeesten en het regelen van de zakelijke reizen van jouw collega’s. Ook horen verschillende secretariële taken bij jouw takenpakket. Je kunt hierbij denken aan het verzorgen van uitgaande en inkomende correspondentie. Je zorgt ervoor dat binnenkomende post en e-mails op de juiste plek terechtkomen en indien nodig handel je de correspondentie zelf netjes af. Uiteraard sta je onze relaties vriendelijk en klantgericht te woord aan de telefoon. Daarnaast kan je ook worden ingezet voor diverse management-ondersteunende en commerciële taken. 
  Rond het middaguur zorg je ervoor dat een gezonde lunch klaar staat voor iedereen. Ook de inkoop van deze lunch heb jij geregeld samen met een collega. Natuurlijk schuif je zelf ook gezellig aan. 
  Het betreft een zeer afwisselende functie met doorgroeimogelijkheden waarbij je met veel mensen contact hebt. Mogelijkheden voor fulltime of parttime dienstverband zijn bespreekbaar.
   
  Wat verwachten wij van jou?
  Als deze functie je aansluit maken we graag kennis met je als je aansluit op het volgende:
  • een afgeronde MBO opleiding;
  • goede beheersing van de Nederlandse en bij voorkeur ook de Engelse taal;
  • je hebt minimaal 3 jaar werkervaring, het liefst in de dienstverlenende sector;
  • je kunt gemakkelijk en snel schakelen tussen diverse taken. Hierbij verlies je het overzicht niet uit het oog;
  • je hebt een goede beheersing van office-programma’s;
  • je vind het leuk om met verschillende mensen samen te werken;
  • je bent communicatief sterk en hebt een positieve instelling.
   
  Wat hebben wij jou te bieden?
  Als je bij ons komt werken merk je al snel dat je werkt in een organisatie waar veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. We bieden je veel mogelijkheden om te blijven verbeteren en bieden je doorgroeimogelijkheden. Je krijgt een functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatieven. En dat in een mooi, modern kantoor met een fantastisch uitzicht. 
  Uiteraard bieden wij je een goed salaris en voorwaarden. 
   
  Past deze functie bij jou en sluit je aan op de voorwaarden? Neem dan contact met ons op via de sollicitatiebutton voor een kennismaking. Mocht je nog vragen hebben dan kan je bellen met Dagmar van Boekel op het nummer 013-5900017.
   
  Mocht je iemand anders kennen die heel goed past bij deze functie dan stellen wij het erg op prijs als je deze vacature aan hem of haar doorstuurt. 
   
 • Ervaren Financieel Administratief medewerk(st)er

  Door de toenemende vraag van onze relaties om hen (tijdelijk) te ondersteunen in het voeren van hun financiële administratie zijn wij op zoek naar een ervaren Financieel Administratief medewerk(st)er. Als Financieel Administratief Medewerk(st)er bij Joore Registeraccountants & Belastingadviseurs werk je dagelijks samen met gedreven collega's in een jong team waarvan de gemiddelde leeftijd tussen de 20 en 40 jaar ligt.

  Wat mag je bij ons komen doen?

  Je wordt regelmatig ingezet om (tijdelijke) problemen op te lossen bij relaties die zelf hun administraties voeren. Deze werkzaamheden vinden plaats zowel op kantoor als op locatie bij onze relaties. Hiernaast ben je samen met 2 collega’s verantwoordelijk voor het inboeken en cijfermatig verwerken van de administraties die wij voor onze relaties verzorgen. Je verzorgt hiervoor ook de fiscale aangiften. We verwachten van jou dat de administraties van onze relaties continue up-to-date zijn en dat je het aanspreekpunt bent voor deze relaties voor wat betreft hun administratie. Tenslotte ben jij verantwoordelijk voor een soepele overgang naar het team dat verantwoordelijk is voor het samenstellen van de jaarrekening.

  Wat verwachten wij van jou?

  Spreekt deze functie je aan? Dan maken we graag kennis met jou, als je aansluit op het volgende:

  • Je hebt een afgeronde opleiding op MBO+niveau in een financieel administratieve richting;
  • Je hebt relevante werkervaring;
  • Je hebt een passie voor je vak; je hebt er vooral veel plezier in en je bent flexibel;
  • Je bent communicatief vaardig, kwaliteitsgericht en een teamplayer;
  • Je vind het leuk om je werkzaamheden bij onze relaties op locatie uit te voeren;
  • Je bent in staat snel te schakelen tussen verschillende werkzaamheden;
  • Je bent geïnteresseerd in IT ontwikkelingen op administratief gebied en zoekt actief naar mogelijkheden om efficiency te bereiken;
  • Je hebt affiniteit met cijfers;
  • Je bent nauwkeurig en accuraat;
  • Een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift is een pré.

  Wat hebben wij jou te bieden?

  Naast een uitdagende functie voor 32-40 uur bieden we je verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Je gaat werken in een informele, ‘platte’ organisatie. We bieden je alle gelegenheid om je vaktechnisch te (blijven) verbeteren (hier is binnen ons kantoor veel aandacht voor) en we staan stil bij je carrièreplanning.

  Word jij uitgedaagd door deze functie en sluit het profiel aan? Neem dan contact op met ons voor een kennismaking. Mail je sollicitatie aan Vivien Tigges (email: vivien.tigges@joore.nl).

  Past de functie niet bij jou of ben je niet beschikbaar, maar ken je iemand die in het geschetste profiel past? Dan vragen we je deze vacature door te sturen.

  Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Vivien Tigges op telefoonnummer 013-5900017

 • Registeraccountant met leidinggevende capaciteiten

  Joore Registeraccountants & Belastingadviseurs biedt hoogwaardige dienstverlening op het gebied van accountancy, belastingadvies en consultancy. Vanuit Tilburg en Den Bosch werken wij voor mooie, toonaangevende bedrijven die nationaal en vaak ook internationaal opereren. We werken met een jong en gedreven team in een open cultuur. Binnen dit team zijn de meeste collega’s tussen de 20 en 40 jaar oud. Een persoonlijke benadering, maatwerk en uiteraard topkwaliteit leveren voor onze klanten vinden wij erg belangrijk. Dit zie je terug in onze manier van werken.

  Vanwege de groei van onze organisatie hebben wij een vacature voor een Registeraccountant (fulltime of parttime, in overleg). Je bent verantwoordelijk voor de tijdige en correcte uitvoer van controle-opdrachten en grote samenstelopdrachten binnen de aan jou toegewezen klantenportefeuille. Hiernaast bieden wij je mogelijkheden om je te ontwikkelen als adviseur bij onze relaties. Ben jij de ervaren en communicatief sterke Registeraccountant die wij zoeken?

  Wat ga je doen?

  • Planning en aansturing van controleteams;
  • Aanspreekpunt voor de relatie vanaf de start van de controle-opdracht tot en met de afronding;
  • Verantwoordelijk voor de coaching en begeleiding van minder ervaren werknemers op de opdrachten;
  • Het geven van adviezen en uitvoeren van controles met betrekking tot AO/IB bij relaties;
  • Mede verantwoordelijk voor de waarborging van de kwaliteit van de assurance-opdrachten binnen ons kantoor;
  • Het uitvoeren van bijzondere controles dan wel overige assurance-opdrachten binnen ons kantoor;
  • Het begeleiden van onze relaties door het toevoegen van jouw financiële expertise aan actuele vraagstukken.

  Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent (bijna / nagenoeg) afgestudeerd Registeraccountant;
  • Je hebt een passie voor het accountancy vak; je hebt er vooral veel plezier in en je bent flexibel;
  • Je hebt de ambitie je te ontwikkelen tot externe accountant, of je hebt die ervaring al;
  • Je hebt een hands-on mentaliteit en vindt het niet erg om af en toe met de voeten in de klei te staan;
  • Je bent communicatief sterk en een echte teamplayer; je hebt iets voor een ander over, omdat onze medewerkers dat ook voor jou hebben;
  • Je hebt ervaring met het coachen en opleiden van collega’s en krijgt hier energie van;
  • Je beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift is goed.

  Wat mag je van ons verwachten?

  • Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatieven;
  • Werken in een organisatie waar veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. We bieden je veel mogelijkheden om je te blijven verbeteren met een breed pakket aan opleidingsmogelijkheden. Zowel vaktechnisch als op het gebied van vaardigheden;
  • Werken op een mooi en modern kantoor waar alle faciliteiten aanwezig zijn om prettig te werken en zo optimaal te kunnen presteren;
  • Uiteraard een goed salaris en voorwaarden.

  Spreekt deze functie je aan en sluit je aan op het profiel? Stuur dan een mail aan Dagmar van Boekel (dagmar.van.boekel@joore.nl)

  Of ken je iemand die zeer geschikt is voor deze functie? Dan stellen we het erg op prijs als je deze vacature voor ons doorstuurt.

  Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Dagmar van Boekel op telefoonnummer

  013-5900017.

 • Registeraccountant met passie voor coaching

  Joore Registeraccountants & Belastingadviseurs biedt hoogwaardige dienstverlening op het gebied van accountancy, belastingadvies en consultancy. Vanuit Tilburg en Den Bosch werken wij voor mooie, toonaangevende bedrijven die nationaal en vaak ook internationaal opereren. We werken met een jong en gedreven team in een open cultuur. Binnen dit team zijn de meeste collega’s tussen de 20 en 40 jaar oud. Een persoonlijke benadering, maatwerk en uiteraard topkwaliteit leveren voor onze klanten vinden wij erg belangrijk. Dit zie je terug in onze manier van werken.

  Vanwege de groei van onze organisatie hebben wij een vacature voor een Registeraccountant (fulltime of parttime, in overleg).

  Ben jij die ervaren professional die wij zoeken?

  Wat ga je bij ons doen?

  • Je werkt dagelijks voor onze relaties. Dit zal ongeveer de helft van je tijd in beslag nemen;
  • Hiernaast werk je ook aan onze organisatie. Eén van jouw hoofdtaken hierin zal zijn het begeleiden en opleiden van onze minder ervaren collega’s;
  • Ook draag je de verantwoordelijkheid over onze dynamische relaties/resources planning en zorg je voor een tijdige opstart van de grotere projecten.

  Je werkt vanuit ons kantoor in Tilburg.

  Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt een passie voor het accountancy vak; je hebt er vooral veel plezier in en je bent flexibel;
  • Je hebt ruime ervaring (minimaal 7 jaar) in het accountancy vak;
  • Je hebt minimaal als opdrachtleider gefunctioneerd;
  • Je hebt een hands-on mentaliteit en vindt het niet erg om af en toe met de voeten in de klei te staan;
  • Je bent communicatief sterk en een echte teamplayer; je hebt iets voor een ander over, omdat onze medewerkers dat ook voor jou hebben
  • Je hebt ervaring met het coachen en opleiden van collega’s en krijgt hier energie van;
  • Je bent geduldig van aard en hebt de rust om werkzaamheden duidelijk uit te leggen en de tijd te nemen voor deze collega’s.

  Wat mag je van ons verwachten?

  • Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatieven;
  • Werken in een organisatie waar veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. We bieden je veel mogelijkheden om je te blijven verbeteren met een breed pakket aan opleidingsmogelijkheden. Zowel vaktechnisch als op het gebied van vaardigheden;
  • Werken op een mooi en modern kantoor waar alle faciliteiten aanwezig zijn om prettig te werken en zo optimaal te kunnen presteren;
  • Uiteraard een goed salaris en voorwaarden.

  Spreekt deze functie je aan en sluit je aan op het profiel? Stuur dan een mail aan Vivien Tigges (vivien.tigges@joore.nl)

  Of ken je iemand die zeer geschikt is voor deze functie? Dan stellen we het erg op prijs als je deze vacature voor ons doorstuurt.

  Voor meer informatie kan je contact opnemen met Vivien Tigges op telefoonnummer 013-5900017.

 • Ervaren Fiscalist met ambitie

  Joore Registeraccountants & Belastingadviseurs biedt hoogwaardige dienstverlening op het gebied van accountancy, belastingadvies en consultancy. Vanuit Tilburg en Den Bosch werken wij voor mooie, toonaangevende bedrijven die nationaal en vaak ook internationaal opereren. We werken met een jong en gedreven team in een open cultuur. Binnen dit team zijn de meeste collega’s tussen de 20 en de 40 jaar oud. Een persoonlijke benadering, maatwerk en uiteraard topkwaliteit leveren voor onze klanten vinden wij erg belangrijk. Dit zie je terug in onze manier van werken.

  We zijn de laatste jaren hard gegroeid. Hierdoor hebben wij een vacature voor een fiscalist met ervaring en ambitie (fulltime, parttime, in overleg). Ben jij de ervaren professional die wij zoeken?

  Wat ga je bij ons doen?

  • Onze klanten ontzorgen. Persoonlijke betrokkenheid vinden wij hierbij erg belangrijk;
  • Hoogwaardig fiscaal advies verlenen aan onze klanten;
  • Je fungeert als vraagbaak op fiscaal gebied, zowel voor onze relaties als voor je directe collega’s.

  Wat verwachten wij van jou?

  • Je beschikt over een afgeronde WO-Master fiscale economie of fiscaal recht;
  • Je hebt minimaal 7 jaar werkervaring opgedaan als allround fiscaal adviseur;
  • Je adviseert zelfstandig en bedenkt fiscale oplossingen en structuren;
  • Je reviewt complexe aangiften;
  • Je levert een actieve bijdrage aan het vaktechnisch overleg;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je bent een echte teamplayer die graag iets voor collega’s over heeft;
  • Daarnaast heb je een klant- en oplossingsgerichte instelling en je bent pro-actief;
  • Je hebt een hands-on mentaliteit en je vindt het niet erg om af en toe met de voeten in de klei te staan;
  • Je beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift is goed.

  Daarnaast vinden wij het erg belangrijk dat je passie hebt voor je vak, je er plezier in hebt en flexibel bent.

  Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatieven;
  • Werken in een prettige en informele organisatie waar veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. We bieden je veel mogelijkheden om je te blijven verbeteren met een breed pakket aan opleidingsmogelijkheden. Zowel vaktechnisch als op het gebied van vaardigheden.
  • Een mooie en moderne werkomgeving waar alle faciliteiten aanwezig zijn om prettig te werken en zo optimaal te kunnen presteren.
  • Uiteraard een goed salaris en prima voorwaarden.

  Spreekt de functie je aan en herken je jezelf in het profiel? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking. Klik op de sollicitatiebutton en mail ons jouw sollicitatie.

  Heb je nog vragen over deze vacature? Dan kun je bellen met Vivien Tigges op 013-5900017.

  Past deze vacature niet bij jou maar ken je iemand die zeer geschikt is voor deze functie? Dan stellen wij het erg op prijs als je deze vacature doorstuurt.

 • Gevorderd Assistent Accountant

  Joore Registeraccountants & Belastingadviseurs biedt hoogwaardige dienstverlening op het gebied van accountancy, belastingadvies en consultancy. Vanuit Tilburg en Den Bosch werken wij voor mooie, toonaangevende bedrijven die nationaal en vaak ook internationaal opereren. We werken met een jong en gedreven team in een open cultuur. Binnen dit team zijn de meeste collega’s tussen de 20 en 40 jaar oud. Een persoonlijke benadering, maatwerk en uiteraard topkwaliteit leveren voor onze klanten vinden wij erg belangrijk. Dit zie je terug in onze manier van werken.

  Momenteel hebben wij een vacature voor een gevorderd Assistent Accountant (fulltime). Ben jij de ambitieuze en communicatief sterke collega die wij zoeken?

  Wat ga je bij ons doen?

  • Als onderdeel van het team neem je de leiding over samenstel- en controleopdrachten en ben je mede verantwoordelijk voor de planning en uitvoering van de opdrachten en de terugkoppeling richting onze relaties;
  • Wij geloven erin dat onze relaties op een veel breder gebied ontzorgd willen worden dan alleen samenstel- en controlewerkzaamheden. Daarom zal je al snel worden ingezet bij de uitwerking van bedrijfsadviezen voor onze klanten, vooral op bedrijfseconomisch gebied;
  • Je begeleidt de minder ervaren collega’s en werkt nauw samen met de fiscale afdeling van ons kantoor en externe professionals.

  Wat verwachten wij van jou?

  Spreekt deze functie je aan? Dan maken we graag kennis met je, als je aansluit op het volgende:

  • Je hebt een afgeronde HBO/WO-studie Accountancy of Bedrijfseconomie
  • Je hebt een afgeronde AA- dan wel (bijna) afgeronde RA-opleiding;
  • Je hebt ongeveer 3 tot 5 jaar werkervaring in de accountancy;
  • Je hebt een passie voor het accountancy vak;
  • Je bent communicatief sterk, kwaliteitsgericht en een echte teamplayer;
  • Je barst van de ambitie om de top te bereiken!

  Wat hebben wij jou te bieden?

  • Wij bieden je een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatieven;
  • Werken in een organisatie waar veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. We bieden je veel mogelijkheden om je te blijven verbeteren met een breed pakket aan opleidingsmogelijkheden. Zowel vaktechnisch als op het gebied van vaardigheden;
  • Werken op een mooi en modern kantoor waar alle faciliteiten aanwezig zijn om prettig te werken en zo optimaal te kunnen presteren;
  • Uiteraard een goed salaris en voorwaarden.

  Word je uitgedaagd door deze functie en sluit het profiel aan? Neem dan contact op met ons voor een kennismaking. Klik op de sollicitatiebutton en mail ons jouw sollicitatie.

  Past de functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past?  Dan stellen we het zeer op prijs als je de vacature doorstuurt.

  Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Vivien Tigges op telefoonnummer 013-5900017.

sra sma jhi