• Werken bij Joore

  Joore Registeraccountants & Belastingadviseurs is de laatste jaren sterk gegroeid. Daarom breiden we ons team uit met enthousiaste collega's die zich kunnen vinden in onze filosofie. Communicatie, openheid, samenwerking en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Onze platte organisatie, waarin de partners dicht bij hun medewerkers staan, onderscheidt zich door een combinatie van hoogwaardige kwaliteit van onze dienstverlening, onze snelheid en flexibiliteit van handelen en de nadruk op persoonlijke interactie met onze klanten.

 • Ervaren Fiscalist met ambitie

  Wegens uitbreiding van onze praktijk

  Wij beschikken over een mooie cliëntenportefeuille met toonaangevende bedrijven. Onze relaties zijn nationaal maar zeer zeker ook internationaal opererende bedrijven. Je werkt dagelijks met gedreven collega's in een jong team waarvan de gemiddelde leeftijd tussen de 20 en 40 jaar ligt. Als gevolg van onze sterke groei zoeken wij een ervaren fiscalist met ruime ervaring binnen het fiscaal vakgebied die leiding kan geven over het fiscale team.

  Wat mag je bij ons komen doen?

  De belangrijkste kernwoorden bij de functie Ervaren Fiscalist zijn het ontzorgen van onze relaties, planning en coaching, kennisoverdracht en het fungeren als vraagbaak voor zowel onze klanten  als onze mensen. Naast (mede-)verantwoordelijkheid voor de aansturing van de fiscale praktijk verzorg  je fiscale advisering in algemene zin.

  Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent afgestudeerd fiscaal econoom of fiscaal jurist en hebt minimaal 7 jaar werkervaring opgedaan als fiscaal adviseur;
  • Je hebt een passie voor je vak; je hebt er vooral veel plezier in en je bent  flexibel;
  • Je hebt een proactieve instelling en bent actief op zoek naar werk;
  • Je hebt een hands-on mentaliteit en vindt het niet erg om af en toe met de voeten in de klei te staan;
  • Je bent communicatief sterk en een echte teamplayer; je hebt iets voor een ander over, omdat onze medewerkers dat ook voor jou hebben;
  • Jij vind het belangrijk dat jouw collega’s zich ontwikkelen en je ziet dan ook het belang in het coachen van je minder ervaren collega’s;
  • Je hebt een klant- en oplossingsgerichte instelling;
  • Je beschikt over leidinggevende capaciteiten;
  • Je beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift is goed.

  Wat hebben wij jou te bieden?

  Naast een uitdagende functie bieden we je verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Je gaat werken in een informele,  ‘platte’ organisatie. We bieden je alle gelegenheid om je vaktechnisch te (blijven) verbeteren (hier is binnen ons kantoor veel aandacht voor) en we staan stil bij je carrièreplanning.

  Word jij uitgedaagd door deze functie en sluit het profiel aan? Neem dan contact op met ons voor een kennismaking. Mail je sollicitatie aan Vivien Tigges (email: vivien.tigges@joore.nl).

  Past de functie niet bij jou of ben je niet beschikbaar, maar ken je iemand die in het geschetste profiel past? Dan vragen we je deze vacature door te sturen.

  Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Vivien Tigges op telefoonnummer 013-5900017

 • Medewerk(st)er Salarisadministratie

  De laatste jaren is ons kantoor sterk gegroeid. Mede als gevolg daarvan zijn wij op zoek naar een gedreven medewerk(st)er Salarisadministratie die loonadministraties verzorgt voor onze klanten. We zoeken een commerciële medewerker die de kar gaat trekken binnen onze afdeling Salarisadministratie, bestaande uit 2-3 personen.

  Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van de salarisadministratie van diverse klanten. Tevens ben je gesprekspartner voor klanten en adviseer je hen op het gebied van salarisadministratie, arbeidsvoorwaarden, sociale zekerheid en loontechnische of arbeidsrechtelijke zaken. Je houdt je bezig met het maken van salarisberekeningen voor klanten, het opstellen van loon- en pensioenaangiften, het beheren van personele verzekeringen, het verwerken van personeelsmutaties en werkzaamheden met betrekking tot ziekteverzuim bij klanten.

  Deze functie betreft een parttime functie voor 24 tot 28 uur per week.

  Als geschikte kandidaat heb jij:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Ervaring binnen een accountants- of administratiekantoor;
  • Goede vaktechnische kennis en een sterke affiniteit met automatisering;
  • Sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden;
  • Hands-on mentaliteit en een proactieve, commerciële instelling;
  • De beschikking over een diploma PDL, een diploma VPS is een pré;
  • Ervaring met AFAS (een pré).

  Word jij uitgedaagd door deze functie en sluit het profiel aan? Neem dan contact op met ons voor een kennismaking. Mail je sollicitatie aan Vivien Tigges (email: vivien.tigges@joore.nl).

  Past deze functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

  Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Vivien Tigges op telefoonnummer 013-5900017.

Op zoek naar een uitdagende carrière binnen een vooruitstrevende en groeiende organisatie? Voor ons kantoor in Tilburg zoeken wij

sra sma jhi