• Werken bij Joore

  Joore Registeraccountants & Belastingadviseurs is de laatste jaren sterk gegroeid. Daarom breiden we ons team uit met enthousiaste collega's die zich kunnen vinden in onze filosofie. Communicatie, openheid, samenwerking en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Onze platte organisatie, waarin de partners dicht bij hun medewerkers staan, onderscheidt zich door een combinatie van hoogwaardige kwaliteit van onze dienstverlening, onze snelheid en flexibiliteit van handelen en de nadruk op persoonlijke interactie met onze klanten.

 • Gevorderd Assistent Accountant

  Als Gevorderd Assistent Accountant bij Joore Registeraccountants & Belastingadviseurs werk je bij en voor mooie klanten. Je werkt dagelijks met gedreven collega's in een jong team waarvan de gemiddelde leeftijd tussen de 20 en 40 jaar ligt. Als onderdeel van het team werk je aan samenstel- en controleopdrachten en ben je medeverantwoordelijk voor de planning en uitvoering van de opdrachten en de terugkoppeling richting klanten.

  Wij geloven erin dat onze klanten op een veel breder gebied ontzorgt willen worden dan alleen bij samenstel- en controlewerkzaamheden. Daarom zul je al snel worden ingezet bij de uitwerking van bedrijfsadviezen voor onze klanten met name op bedrijfseconomisch gebied. Je begeleidt  de minder ervaren collega’s en werkt nauw samen met de fiscale afdeling van ons kantoor en externe professionals.

  Wat verwachten wij van jou?

  Spreekt deze functie je aan? Dan maken we graag kennis met jou, als je aansluit op het volgende:

  • Je hebt een afgeronde HBO/WO-studie Accountancy of Bedrijfseconomie;
  • Je bent (bij voorkeur) gestart met een RA-opleiding;
  • Je hebt ongeveer 3 jaar werkervaring in de accountancy;
  • Je hebt een passie voor het accountancyvak;
  • Je bent communicatief sterk, kwaliteitsgericht en een echte teamplayer;
  • Je barst van de ambitie om de top te bereiken!

  Wat hebben wij jou te bieden?

  Naast een uitdagende functie bieden we je verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. We bieden je alle gelegenheid om te vaktechnisch te (blijven) verbeteren en staan stil bij je carrièreplanning. Wij helpen je bij het herkennen, ontwikkelen en benutten van je talenten en vaardigheden, zowel op vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. Met een uitgebreid pakket aan studiefaciliteiten zowel vaktechnisch als op het gebied van vaardigheden wordt je persoonlijke ontwikkeling verder gestimuleerd.

  Word jij uitgedaagd door deze functie en sluit het profiel aan? Neem dan contact op met ons voor een kennismaking. Mail je sollicitatie aan Vivien Tigges (vivien.tigges@joore.nl).

  Past de functie niet bij jou of ben je niet beschikbaar, maar ken je iemand die in het geschetste profiel past?  Dan vragen we je deze vacature door te sturen.

  Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Vivien Tigges op telefoonnummer 013-5900017

 • Ervaren Financieel Administratief medewerk(st)er

  Door de toenemende vraag van onze relaties om hen (tijdelijk) te ondersteunen in het voeren van hun financiële administratie zijn wij op zoek naar een ervaren Financieel Administratief medewerk(st)er. Als Financieel Administratief Medewerk(st)er bij Joore Registeraccountants & Belastingadviseurs werk je dagelijks samen met gedreven collega's in een jong team waarvan de gemiddelde leeftijd tussen de 20 en 40 jaar ligt.

  Wat mag je bij ons komen doen?

  Je wordt regelmatig ingezet om (tijdelijke) problemen op te lossen bij relaties die zelf hun administraties voeren. Deze werkzaamheden vinden plaats zowel op kantoor als op locatie bij onze relaties. Hiernaast ben je samen met 2 collega’s verantwoordelijk voor het inboeken en cijfermatig verwerken van de administraties die wij voor onze relaties verzorgen. Je verzorgt hiervoor ook de fiscale aangiften. We verwachten van jou dat de administraties van onze relaties continue up-to-date zijn en dat je het aanspreekpunt bent voor deze relaties voor wat betreft hun administratie. Tenslotte ben jij verantwoordelijk voor een soepele overgang naar het team dat verantwoordelijk is voor het samenstellen van de jaarrekening.

  Wat verwachten wij van jou?

  Spreekt deze functie je aan? Dan maken we graag kennis met jou, als je aansluit op het volgende:

  • Je hebt een afgeronde opleiding op MBO+niveau in een financieel administratieve richting;
  • Je hebt relevante werkervaring;
  • Je hebt een passie voor je vak; je hebt er vooral veel plezier in en je bent flexibel;
  • Je bent communicatief vaardig, kwaliteitsgericht en een teamplayer;
  • Je vind het leuk om je werkzaamheden bij onze relaties op locatie uit te voeren;
  • Je bent in staat snel te schakelen tussen verschillende werkzaamheden;
  • Je bent geïnteresseerd in IT ontwikkelingen op administratief gebied en zoekt actief naar mogelijkheden om efficiency te bereiken;
  • Je hebt affiniteit met cijfers;
  • Je bent nauwkeurig en accuraat;
  • Een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift is een pré.

  Wat hebben wij jou te bieden?

  Naast een uitdagende functie voor 32-40 uur bieden we je verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Je gaat werken in een informele, ‘platte’ organisatie. We bieden je alle gelegenheid om je vaktechnisch te (blijven) verbeteren (hier is binnen ons kantoor veel aandacht voor) en we staan stil bij je carrièreplanning.

  Word jij uitgedaagd door deze functie en sluit het profiel aan? Neem dan contact op met ons voor een kennismaking. Mail je sollicitatie aan Vivien Tigges (email: vivien.tigges@joore.nl).

  Past de functie niet bij jou of ben je niet beschikbaar, maar ken je iemand die in het geschetste profiel past? Dan vragen we je deze vacature door te sturen.

  Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Vivien Tigges op telefoonnummer 013-5900017

 • Ervaren Fiscalist met ambitie

  Wegens uitbreiding van onze praktijk

  Wij beschikken over een mooie cliëntenportefeuille met toonaangevende bedrijven. Onze relaties zijn nationaal maar zeer zeker ook internationaal opererende bedrijven. Je werkt dagelijks met gedreven collega's in een jong team waarvan de gemiddelde leeftijd tussen de 20 en 40 jaar ligt. Als gevolg van onze sterke groei zoeken wij een ervaren fiscalist met ruime ervaring binnen het fiscaal vakgebied die leiding kan geven over het fiscale team.

  Wat mag je bij ons komen doen?

  De belangrijkste kernwoorden bij de functie Ervaren Fiscalist zijn het ontzorgen van onze relaties, planning en coaching, kennisoverdracht en het fungeren als vraagbaak voor zowel onze klanten  als onze mensen. Naast (mede-)verantwoordelijkheid voor de aansturing van de fiscale praktijk verzorg  je fiscale advisering in algemene zin.

  Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent afgestudeerd fiscaal econoom of fiscaal jurist en hebt minimaal 7 jaar werkervaring opgedaan als fiscaal adviseur;
  • Je hebt een passie voor je vak; je hebt er vooral veel plezier in en je bent  flexibel;
  • Je hebt een proactieve instelling en bent actief op zoek naar werk;
  • Je hebt een hands-on mentaliteit en vindt het niet erg om af en toe met de voeten in de klei te staan;
  • Je bent communicatief sterk en een echte teamplayer; je hebt iets voor een ander over, omdat onze medewerkers dat ook voor jou hebben;
  • Jij vind het belangrijk dat jouw collega’s zich ontwikkelen en je ziet dan ook het belang in het coachen van je minder ervaren collega’s;
  • Je hebt een klant- en oplossingsgerichte instelling;
  • Je beschikt over leidinggevende capaciteiten;
  • Je beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift is goed.

  Wat hebben wij jou te bieden?

  Naast een uitdagende functie bieden we je verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Je gaat werken in een informele,  ‘platte’ organisatie. We bieden je alle gelegenheid om je vaktechnisch te (blijven) verbeteren (hier is binnen ons kantoor veel aandacht voor) en we staan stil bij je carrièreplanning.

  Word jij uitgedaagd door deze functie en sluit het profiel aan? Neem dan contact op met ons voor een kennismaking. Mail je sollicitatie aan Vivien Tigges (email: vivien.tigges@joore.nl).

  Past de functie niet bij jou of ben je niet beschikbaar, maar ken je iemand die in het geschetste profiel past? Dan vragen we je deze vacature door te sturen.

  Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Vivien Tigges op telefoonnummer 013-5900017

 • Werkstudent fiscaal

  Als Werkstudent / Beginnend fiscaal medewerk(st)er bij Joore Registeraccountants & Belastingadviseurs werk je naast je studie voor mooie klanten. Je werkt ongeveer 2 dagen per week (flexibel in te richten rekening houdend met jouw studieverplichtingen) met gedreven jonge en ook ervaren collega's. Als onderdeel van het team houd jij je bezig met het verzorgen van fiscale aangiftes en de hierbij komende advieswerkzaamheden.  

  Wat verwachten wij van jou?

  Spreekt deze functie je aan? Dan maken we graag kennis met jou, als je aansluit op het volgende:

  • Je hebt een (bijna) afgeronde studie fiscale economie of fiscaal recht;
  • Je vind fiscaliteit leuk en bent enthousiast;
  • Je hebt een proactieve instelling en steekt graag de handen uit de mouwen en bent in staat om op vrij korte termijn opdrachten redelijk zelfstandig uit te voeren (natuurlijk zorgen wij voor de hierbij benodigde begeleiding);
  • Je bent communicatief sterk, kwaliteitsgericht, flexibel en een echte teamplayer;
  • Daarnaast barst je van de ambitie om de top te bereiken!

  Wat hebben wij jou te bieden?

  Joore Registeraccountants & Belastingadviseurs is de laatste jaren sterk gegroeid. We zijn aangesloten bij JHI International en hebben op regelmatige basis contact met internationale collega’s. Wij geloven er in dat we jou, mede hierdoor, een uitdagende functie kunnen bieden waarbij je alle ruimte krijgt voor eigen initiatief en ontwikkeling en geeft jou de kans om je ook op internationaal vlak te ontwikkelen. In ons kantoor in Tilburg werken we met flexplekken in een open kantoorruimte, waardoor je de kans krijgt om met veel professionals samen te werken. Met andere woorden, collegialiteit en een informele sfeer staat bij ons hoog in het vaandel.

  We bieden je daarnaast alle gelegenheid om je vaktechnisch te (blijven) verbeteren en staan stil bij je carrièreplanning. Wij helpen je bij het herkennen, ontwikkelen en benutten van je talenten en vaardigheden, zowel op vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. We zijn flexibel als het gaat om je planning rondom tentamens; het is belangrijk dat jij je studie afrondt.

  Als jij aansluit op het profiel en wordt uitgedaagd door deze functie maken we graag kennis met jou! Mail je CV en motivatiebrief naar vivien.tigges@joore.nl. Als je nog vragen hebt kun je uiteraard bellen naar 013-5900017.

  Past de functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Dan vragen we je deze vacature door te sturen.

Op zoek naar een uitdagende carrière binnen een vooruitstrevende en groeiende organisatie? Voor ons kantoor in Tilburg zoeken wij

sra sma jhi